Viella Krieckemans

Office support op afstand voor ondernemers en organisaties

VIRTUELE ASSISTENTE

Agendaplanning

Je bent coach en je sessies horen zorgvuldig in je agenda gepland te worden.  Of je bent trainer en je trajecten moeten in je weekplanning ingevuld worden. Ik steek deze puzzel graag voor je in elkaar. De verschillende aanvragen die je ontvangt, plan ik met plezier in je agenda en je contacten worden vakkundig en klantvriendelijk opgevolgd met een persoonlijk bericht.

 

Agendaplanning betekent dus NIET een prospectielijst rondbellen… het gaat echt om de kunst van je dagplanning gestructureerd en efficiënt te organiseren.  

Facturatie

Elke maand weer zie je er tegenop om de facturen te maken. Het kost je zeeën van tijd. Daardoor loop je soms inkomsten mis. Zonde!

Ik maak met plezier al je facturen en verstuur ze naar je klant. Misschien moeten deze nog in een bank- en/of boekhoudsysteem verwerkt worden?  Of moet de bankrekening nagekeken worden want hebben je klanten waarschijnlijk betaald?

ViConcept - Office support op afstand 

 

Met ViConcept ondersteun ik trainers en coaches met office ondersteuning van op afstand zodat zij meer tijd en focus kunnen creëren voor hun eigen kerntaken en zo hun onderneming laten groeien. 

 

Je bent trainer of coach in volle groei met je onderneming.  Je werkt met hart en ziel, maar je voelt dat het anders moet…  Je komt tijd te kort voor alle dingen die je zou moeten/willen doen.  Maar je huidige takenpakket slorpt al je tijd en energie op en groeit over je hoofd.  Je wil het niet meer allemaal alleen doen, aan alles moeten denken en dan ook nog allemaal zelf in handen nemen…. Je wil efficiënter te werk gaan.  Het wordt tijd om dingen uit te besteden!

 

Ik neem deze met plezier uit handen zodat jij opnieuw tijd, energie en focus creërt. Ik denk met je mee en doe de nodige uitvoerende taken. Zo kan jij je met volle aandacht richten op je eigen activiteiten en op de verdere groei van je onderneming!

De beste manier om er achter te komen of en hoe ik je kan helpen is door samen in gesprek te gaan.

Planning en organisatie

Moeten de inschrijvingen verwerkt, opgevolgd en gefactureerd worden? Wens je bevestiging van je training te mailen aan de ingeschrevenen? Zijn er zaken die geregeld moeten worden met de locatie, de catering, enz.?  Hebben je deelnemers handouts nodig en moeten deze nog opgemaakt worden?  Ook de opvolging van de evaluaties biedt waardevolle informatie voor je over wat goed ging en wat beter kan.  


Als virtueel assistent neem ik je die werkzaamheden graag uit handen.  In het organiseren van trainingen en opleidingen, denk ik actief met je mee, we bekijken samen wat er dient te gebeuren en ik doe de nodige acties.  Zo kan jij je focussen op de vorm en de inhoud van jouw training. 

 

Opleiding  -  Je eigen online onderneming

als succesvolle VA

Wil jij een leuke balans tussen werken en je privéleven?
Wil jij je eigen vrijheid creëren?  
wil je zelf bepalen waar je werkt, wanneer je werkt en voor wie?
wil jij je talenten en wat je graag doet benutten om anderen hiermee van dienst te zijn?

 

Dan is werken als Virtueel Assistente (VA) je ding!

Maar... Je weet niet waar te beginnen.  

Je het het gevoel dat er zoveel bij komt kijken waar je geen kennis van hebt.

Geen nood!  

 

Deze opleiding leert je in verschillende modules alle kanten van het vak kennen.
- hoe klanten zoeken
- hoe je prijs bepalen
- hoe je VA-onderneming inrichten 
- hoe jezelf in de markt zetten
- welke tools te gebruiken 
- en nog veel meer...

 

Alle kennis die je moet weten om een succesvol online VA-onderneming te creëren gebundeld in een ganse opleiding.

VA support sessie

Je werkt reeds als Virtuele Assistente, maar zijn er nog dingen waarover je twijfelt?
Weet je niet hoe je bepaalde zaken best kan aanpakken?  
Loop je tegen bepaalde dingen aan?

 

Je zou het fijn vinden om eens te sparren met een ervaren VA.  
Hoe verhelderend zou je het niet vinden om je vragen te kunnen stellen en mogelijke worstelingen voor te leggen, zoals 
•    Hoe vind ik klanten?
•    Hoe bepaal ik mijn tarief?
•    Moet ik mij specialiseren?
•    Hoe breng ik structuur in mijn dagen?
•    Welke tools zijn onmisbaar?
•    Of een van de andere vragen die door je hoofd spoken

 

Ik heb ook gestaan waar jij nu staat en ik heb ook geworsteld met jouw vragen.  
Met de kennis en ervaring die ik vergaard heb in mijn VA-ondernemerschap help ik je graag verder.  

 

De VA Support sessie is voor VA's die behoefte hebben aan inzicht, aanpak en structuur.
Tijdens deze sessie bekijken we je vragen, je bottlenecks, waar je tegenaan loopt en bespreken we de mogelijkheden en/of oplossingen.
Ik kan met je meekijken, meedenken, stel vragen, geef je tips en handvaten en dan kan jij vooruit zodat je na de sessie ook echt zelf aan de slag kan. 
 

Online Business Academy 

 

Met Online Business Academy inspireer, adviseer, ondersteun en begeleid ik ambitieuze dames in het creëren van hun eigen succesvolle online business als Virtueel Assistente (VA) om zo optimale vrijheid en work/life-balans te genieten.

 

•  Waardering
• Vrijheid
• Regie over je eigen leven
• Werk doen wat je leuk vindt
• Balans in werk/gezin

 

Werken als virtuele assistent bied je dit allemaal! 
Maar wat ook belangrijk is, is investeren in jezelf… als persoon en als ondernemer.  
Het fijne is : je hoeft het niet alleen te doen! 

 

Want wat gebeurt er als je nu geen actie neemt? 
Als je blijft zitten waar je zit?
Als je blijft doen wat je doet?
Hoe ziet het er dan voor je uit?

Ik help je graag om die verdere stappen te zetten. 

 

De beste manier om er achter te komen of en hoe ik je kan helpen is door samen in gesprek te gaan.

Wat is een virtueel Assistente (VA)?

Een virtueel assistente (VA) is een zelfstandig ondernemer die organisaties en ondernemers werk uit handen neemt waarbij de inzetbaarheid variabel en flexibel is en waarvan de werkzaamheden van op afstand worden uitgevoerd en volgens zij/haar eigen specialiteit.

Over mij

Reeds in mijn opleidingen Handelswetenschappen en Marketing werd ik getriggerd door ondernemerschap.  Ik kom uit een familie van zelfstandigen en zelf richtte ik in 2010 ViConcept op.  Elke dag opnieuw ga ik met vreugde de uitdaging aan om mijn klanten in hun ondernemerschap te ondersteunen zodat zij verder kunnen groeien.  Ik ben van de grote overtuiging door de handen in elkaar te slaan we samen stappen kunnen zetten.  Elk taak binnen een onderneming is belangrijk.  Elk bedrijfsproces is van belang.  En ik maak met veel plezier deel uit van die schakels.  Ik doe wat ik graag doe… en dat is administratie!

 

Ik werk reeds 10 jaar als VA-online ondernemer.  Ik heb jaren expertise in de ondersteuning van vele  klanten in uiteenlopende sectoren.  Met de kennis en de ervaring die ik vergaard heb in mijn VA-ondernemerschap weet ik ondernemers te helpen, en anderzijds met Online Business Academy ook andere VA’s te adviseren, te inspireren en te begeleiden als geen ander.

Mijn doel is jou als ondernemer te ontzorgen, zodat jij je niet langer bezig hoeft te houden met randzaken waar je geen tijd voor hebt, of die jouw expertise niet zijn. Ik denk met je mee en neem operationele taken uit handen.  Op die manier help ik je tijd te winnen zodat jij je kan concentreren op de verdere uitoefening en groei van je onderneming.  Zo kan je je focussen op zaken waar jij goed in bent, die jij leuk vindt en waar je uiteindelijk ondernemer voor geworden bent.

 

Dankzij mijn ervaringen ben ik in staat om andere VA's hierdoor te helpen, te begeleiden en te ondersteunen in hun eigen VA-online ondernemerschap.

Mijn doel als va

Virtueel online werken

Virtueel online werken betekent dat ik op afstand werk vanuit mijn eigen kantoor. Tegenwoordig kunnen bijna alle taken online uitgevoerd worden.  We wisselen online gegevens uit en blijven in contact via allerhande online programma's, o.a. e-mail, telefoon, dropbox, Google Meet, enz.  
Indien gewenst of wanneer nodig kunnen we elkaar natuurlijk "live" zien op locatie.

Vandaag eens niet werken vanuit mijn thuiskantoor, maar heb ik een leuke koffiehuis uitgekozen als locatie.  Dit is één van de fijne voordelen van online ondernemer te zijn. Het maakt niet uit waar ik ben. Ik hoef niet noodzakelijk thuis op mijn eigen kantoor te zitten om te kunnen werken. Vergezeld van een lekker kop cappuccino (en misschien zelf s een stukje cake 😉) kan ik van eender waar de agenda beheren van mijn klanten, hun afspraken plannen, mailboxen beheren en hun facturatie maken.  Dankzij deze manier van ondernemerschap kan ik actief zijn met mijn bedrijf en geniet ik te volle van mijn vrijheid!

"Viella is de ideale virtuele medewerker voor een KMO of zelfstandige die nood heeft aan ondersteuning bij de business! Ze is klantvriendelijk, flexibel, en polyvalent inzetbaar voor een heel aantal taken. Bij haar laat ik mijn administratieve zaken, facturatie en klantenopvolging met vertrouwen achter!"

"Viella ondersteunt je als ondernemer in de lastige tijdrovende administratieve taken en taakjes. Correct en plichtbewust levert ze topkwaliteit af!"

"Ik werk sinds kort met Viella als onze virtual assistant. Zij neemt onverwachts en routine werk uit onze handen, vanop locatie, wat een enorme meerwaarde is gebleken. Viella werkt professioneel, denkt mee, en is een teamplayer. Ik kijk uit naar onze verdere samenwerking."

"Zij is steun én houvast voor de ondernemer. Viella heeft visie, zorgt voor structuur en doet dit met zodanig veel empathie dat de ondernemer zich geen zorgen hoeft te maken. Je kan bij haar op meer rekenen dan enkel maar je 'papieren op orde brengen'. Zij neemt zelf initiatieven tot verbetering. Viella is gedreven en heeft het hart op de juiste plaats. Ze wil dat je kan groeien en dat je kan focussen op datgene waar jij energie uit haalt. Viella is een uitzonderlijk netwerkster. Iemand met zoveel capaciteiten beveel ik graag warm aan in m'n netwerk."

Stijn Van Der Meulen

Karen Dejongh

Yasmin Dewilde

Bezieler Netwerkers.be

 

Managing Partner
The Job Coach

Coach

 

Ondernemersarchitect

 

Personal and Business Coach

 

"Structuur, duidelijkheid en uitvoering, daarvoor ben jij bij Viella aan het juiste adres. In onze samenwerking kon ik haar pro-actieve ingesteldheid, mee zoeken naar oplossingen en flexibiliteit bij veranderende zakelijke omstandigheden enorm appreciëren. Ik kijk met zeer positieve voldoening terug op onze samenwerking en kan Viella enkel hartelijk aanbevelen."

Gui Boven

Costa Belien

Hans Claesen

Uitvoerend bestuurder C-Works!

 

"We schakelden Viella in voor een spoedopdracht. Zij wist op zeer korte termijn een passende oplossing voor te stellen en de opdracht binnen de voorziene termijn te vervullen, die een strakke deadline kende. Het eindresultaat was boven verwachting. We zijn dan ook zeer tevreden met het geleverde werk!"

Bruno Delepierre

Founder & CEO at Happonomy

 

"Viella heeft me jarenlang geholpen bij het administratief beheer van 2 vennootschappen. Haar ondersteuning zorgde voor de nodige structuur om een activiteit die me minder ligt goed te beheren. Ik heb daarbij vooral haar positieve ingesteldheid en flexibiliteit weten te waarderen."

Marc Heylen

Zaakvoerder en projectleider

Movimento M&K

 

"Sinds geruime tijd ondersteunt Viella mij als VA met de nadruk op de A.  Ze is heel gestructureerd in haar aanpak en neemt ook eigen initiatieven om dingen op te lossen tot een positief resultaat.  De samenwerking verloopt dan ook uitstekend en ik kan Viella van harte aanbevelen."

Mark Martens

Secretaris van de Belgische Vereniging voor Toxicologie en Ecotoxicologie (BelTox)

"Het is nu meer dan een jaar dat Viella ons bijstaat in het dagelijks bestuur van de Belgische Vereniging voor Toxicologie en Ecotoxicologie (BelTox). BelTox is een beroepsvereniging met opdracht om de wetenschappelijke kennis inzake effecten van chemische stoffen op mens en milieu door te geven door organisatie van cursussen, workshops en congressen. Ik heb een vlotte en aangename samenwerking waarbij Viella zelf initiatieven neemt tot verdere verbetering van de ondersteuning van de werking van de vereniging. Viella heeft een positieve ingesteldheid, heeft verantwoordelijkheidszin, is verdienstelijk en is een goede team speler die nieuwe uitdagingen inzake digitale toepassingen niet schuwt. Ik hoop nog lang met haar te kunnen samenwerken."

Naam  
E-mail  
Ik ben  
Bericht  
  

Adres:
Overwijs 90

B - 2260 Westerlo 

Telefoon:
(+32) 0477 69 90 42
 

Contact

Wil je me volgen op sociale media?  Hier kan je me vinden!

Wil je met me praten?  Laat hier je gegevens even achter en ik neem contact met je op!