Je bent ondernemer in volle groei. Je werkt met hart en ziel in en aan je bedrijf. Maar je voelt dat het anders moet… Je komt tijd te kort voor alle dingen die je zou moeten/willen doen. Maar je huidige takenpakket slorpt al je tijd en energie op en groeit over je hoofd. Je wilt het niet meer allemaal alleen meer doen, aan alles moeten denken en dan ook nog allemaal zelf in handen nemen…. Je wil efficiënter te werk gaan. Het wordt tijd om dingen uit te besteden!

Voor welke taken kan je bij mij terecht?
• planning van je agenda
• facturatie
• mailverkeer klantenbeheer
• ontvangsten opvolgen
• en veel meer.

Ik neem deze met plezier uit handen zodat jij opnieuw tijd, energie en focus creërt. Ik denk met je mee en doe de nodige uitvoerende taken. Zo kan jij je met volle aandacht richten op je eigen kernactiviteiten en de verdere groei van je onderneming!

Benieuwd hoe ik jou kan helpen? Plan snel een gratis discovery call met mij

 

b5
Je bent coach en je sessies horen zorgvuldig in je agenda gepland te worden.  Of je bent trainer en je trajecten moeten in je weekplanning ingevuld worden. Ik steek deze puzzel graag voor je in elkaar. De aanvragen die je ontvangt, plan ik met plezier in je agenda en je contacten worden opgevolgd.  Agendaplanning betekent dus niet een prospectielijst rondbellen… het gaat echt om de kunst van je dagplanning gestructureerd te plannen.
1
Elke maand weer zie je er tegenop om de facturen te maken. Het kost je zeeën van tijd. Daardoor loop je soms inkomsten mis. Zonde! Ik maak met plezier al je facturen en verstuur ze naar je klant. Misschien moeten deze nog in een bank- en/of boekhoudsysteem verwerkt worden?
b5
Je klanten hebben waarschijnlijk betaald en de bankrekening kan nagekeken worden.  Maar ja, Maar daar heb je helemaal geen tijd voor. De volgende klant wacht op je! Laat mij dat doen…ik vind dit net fijn om te doen!
img-cap1
Je mails stromen lekker binnen.  Tijd en stress worden je bespaard, want je hebt geen omzien meer naar je (over)volle mailbox.  Ik leid deze in goede banen.  Je contacten worden vakkundig en klantvriendelijke verder geholpen.  Je klantenbeheer met de glimlach! 
1
Moet er vergaderlocaties geboekt worden?  Dienen de inschrijvingen van je workshop opgevolgd te worden?  Of heb je een andere to-do? Geen probleem, ik bekijk het graag voor je!!