Gui Boven
Viella ondersteunt je als ondernemer in de lastige tijdrovende administratieve taken en taakjes.
Correct en plichtsbewust levert ze topkwaliteit af!
Gui Boven
Stijn Van Der Meulen
Zij is steun en houvast voor de ondernemer. Viela heeft visie, zorgt voor structuur en doet dit met zodanig veel empathie dat d ondernemer zich geen zorgen hoeft te maken. Je kan bij haar op meer rekenen dan enkel je `papieren op orde brengen`. Zij neemt zelf initiatieven tot verbetering. Viella is gedreven en heeft het hart op de juiste plaats. Ze wil dat je kan groeien en dat je kan focussen op datgene waar je energie uithaalt. Viella is een uitzonderlijke netwerkster. Iemand met zoveel capaciteiten beveel ik graag warm aan in mijn netwerk.
Stijn Van Der Meulen
Docent netwerkenNetwerkers.be
Karen Dejongh
Viella is de ideale virtule medewerker voor een KMO of zelfstandige die nood heeft aan ondersteuning bij de business! Ze is klantvriendelijk, flexibel, en polyvalent inzetbaar voor een heel aantal taken. Bij haar laat ik mijn administratieve zaken, facturatie en klantopvolging met vertrouwen achter!
Karen Dejongh
Managing partnerThe jobcoach
Ariadne Wils
Factureren is een ding, het geld krijgen is een andere zaak. Last van slecht betalende debiteuren? Een juiste aanpak is noodzakelijk om uw cashflow te beheren. Door de zeer goede, stipte en nauwgezette opvolging van Viella hoeft u zich als ondernemer geen zorgen meer te maken over uw wanbetalers. Ik raad haar zeker en vast aan!
Ariadne Wils
Administratie
Yasmin Dewilde
Ik werk sinds kort met Viella als onze virtual assistant. Zij neemt onverwachts en routine werk uit onze handen, vanop locatie, wat een enorme meerwaarde is gebleken. Viella werkt professioneel, denkt mee, en is een teamplayer. Ik kijk uit naar onze verdere samenwerking.
Yasmin Dewilde