Zo werd ik zelfstandige ondernemer

zelfstandige ondernemer

Zo’n 10 jaar geleden nam ik het besluit om zelfstandige ondernemer te worden.  Ik haalde geen voldoening uit mijn toenmalige job in loondienst en ik wilde iets anders, iets meer, iets van mezelf…  Niet veel later werd ik alleenstaande mama en verhuisde ik.

Door de impact van dit alles kreeg ik andere behoeftes in mijn leven.  Ik ging kijken naar wat echt belangrijk was voor mezelf en gaf hier vorm aan.  Zo ben ik zelfstandig online ondernemer geworden!

Ik heb nu :

  • vrijheid omdat ik mijn eigen baas ben. Ik kies mijn eigen werktijd.
  • ik kies mijn eigen werkplek. Ik werk voornamelijk vanuit mijn thuiskantoor, maar heb ik wanneer ik er zin in heb, werk ik gewoon verder vanuit een flexikantoor of een koffiebar (incl. cappuccino en een taartje).
  • Een fijne work/life-balans. Mijn werkdag begint nadat ik mijn zoon naar school heb gebracht en om 15.30u wacht ik hem er terug op.
  • mijn eigen carrière en toch tijd voor mezelf en mijn gezin
  • Voldoening en waardering in mijn job
  • plezier in je werk

 

#lovemyjob #viella #viconcept #flexibility

Leave A Reply